Help

 

eLearning GAF server omogucava da se bez prekida odvija nastava na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu za vreme vanrednog stanja. Znaci nastava se ne prekida! Slanje grafickih radova putem meiloma vasim profesorima po uputstvu koje objavljeno.

Zbog lakseg pregleda i snalazenja u mnostvu informacija napravljene su dva posebna eLearning servisa za Arhitekturu i Gradjevinarstvo.

Sve katedre na fakuletetu su i do sada koristile nase servise za postavljanje predavnja, rezultata ispita i ostalih obavestenja na sajtovima katedri. Za neke katedre koje do sad nisu dostavile spisak predmeta i profesora, ili nisu koristile u pravoj meri nase servise, ovo je jedan od nacina da posalju predavanja direktno na sajt. Za ostale profesore koji svakodnevno apdejtuju sajtove katedri sa novim predavnjima, ovo je samo nacin da posalju aktuelne poruke da su azurirali ili postavili novo predavnje na sajtu katedre.

Na strani Search/Pretraga se nalaze sve objavljene poruke vasih profesora i nastavnika. Posto ce brojh poruka ubrzo narasti na mozda 10.000 koristite Search stranu za pretragu za pronalazenje sadrzaja.

Mozete izabrati bilo koju od ponudjenih kontrola za pretragu: Godina studija, Katedra, Nastavnik, Predmet, Studije ili Smer. Rezultati pretrage su apsolutno tacni, ali se nece pojaviti samo ako je nastavnik izostavio da prilikom objave obavestenja unese neki od ovih parametara za pretragu. Ova polja nisu obavezna, ali je nastavnicima sugerisano da ih popune zbog lakse pretrage. Znaci, ponavljam nastavnici nisu u obavezi da popune sva polja.

Prilikom pretrage ne morate unositi pun naziv predmeta (recimo za Arhitektonske konstrukcije dovoljno je u u polje za pretragu napisati deo reci, recimo arhi ili kons). Isto kod pretrage vazi i za imena nastavnika i sva ostala polja.

uputstvo za nastavnike: http://project.gaf.ni.ac.rs/earchi/docs/elearning2020.pdf

 

Srecno!

RC GAF