Opportunities

Prednosti i mogucnosti

Klaster zelene gradnje Nis organizuje VII Green Building nacionalnu konferenciju sa medjunarodnim ucescem na temu:

VII KONFERENCIJA ZELENA GRADNJA – GRADFITELJSTVO U PROCESU TRANZICIJE“

Na VII konferenciji zelene gradnje Green Build klastera, u organizaciji su Gradjevisko-аrhitektonski fakultet Nis i Arhitektonskо-gradjevinsko-geodetski fakultet Banja Luka, pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke i tehnoloskog razvoja Republike Srbije. Zato ce sedma konferencija biti najveca do sada i nesto drugacija od prethodnih. Bice predavanja po pozivu profesora iz Beograda i Banja Luke, i ocekujemo da stigne mnogo strucnih i naucnih radova, koji ce biti objavljeni u Zborniku radova Green Building konferencije.

I pored ovakvog obima konferencije Green Build Klaster Nis ce kao i svih prethodnih godina, svojim vernim partnerima obezbediti adekvatnu promociju i odgovarajucu satnicu. VII Green Build konferenciju ce ciniti vise radnih  sesija o aktuelnim proizvodima i projektima, kao i predstavljanje pratecih sponzora i partnera.

Specijalne zvanice Green Build Klastera su razlicite interesne grupe inzenjera, projektanata, izvodjaca gradjevinskih radova, medjunarodni i domaci proizvodjaci materijala, opreme i usluga, investitori, zeleni preduzetnici, vladin sektor, institucije, akademski sektor, drustvena predzeca, studenti i fizicka lica.

Tema konferencije: “Zelena gradnja – graditeljstvo u procesu tranzicije”

Datum konferencije: 5. jun 2024

Mesto konferencije: Građevinsko-arhitektonski fakultet Nis

7. konferencija koja će sigurno biti najveca do sada, je idealna platforma za poslovno povezivanje stručnjaka, kako bi se zajedničkom saradnjom došlo do što boljih rešenja u praksi i akademskim krugovima

Detaljnije aktuelne informacije mozete videti na web sajtu konferencije:

https://project.gaf.ni.ac.rs/greenbuilding

Nadam se da cemo nastaviti uspesnu poslovnu  saradnju!

S’ poštovanjem,

Ivana Lukić, predsednik klastera zelene gradnje

gbcluster@gmail.com

www.greenbuild.rs

  063 11 63 932
  018 220 202